Header

Varaa aika puhelimitse: 09 2280 5267 / ma-pe klo 8.30-11.00 ja 12.00-15.30    |    Ajanvaraus
Kirja-arvostelu: Kehtolaulu

Kirja-arvostelu: Kehtolaulu

Mielenterveyden murentumisen kuvaus psykologisessa trillerissä.

Palkittu kirjailija Leila Slimani uudistaa psykologisen trillerin teoksellaan Kehtolaulu. Vanhemmat palkkaavat kotiinsa lastenhoitajan, joka pikkuhiljaa alkaa tulla heille välttämättömäksi, mutta näkymättömäksi kapistukseksi. Vaikka he elävät ja syövät saman katon alla, ja perheen kalleimmat aarteet on uskottu lastenhoitajan käsiin, nannylla ja lasten vanhemmilla ei ole mitään tekemistä keskenään. 

Lastenhoitajan taloudellisesta hädästä lähtee liikkeelle psykologinen mielenterveyden murentumisen kuvaus, joka on loistavaa ja tarkkaa kuvausta mielen järkkymisestä. Tämä kirja muistuttaa: älä koskaan ohita toisen ihmisen hätää.

Slimani, Leila: Kehtolaulu.WSOY 2018.Rauta, Hannele (2014): Tahdon uuden elämän. Irti väkivaltaisesta suhteesta. Nemo.

Heli Vaaranen
psykoterapeutti

Varaa aika