Yritetään yhdessä vielä

Moni pariskunta yrittää pitää kriiseilevää suhdetta kasassa ilman ulkopuolista apua. Pariterapeuttimme tarjoavat nyt kolmen kerran pakettia, jossa pääsette käsittelemään teille tärkeitä teemoja ja saatte tukea yhteisellä matkalla eteenpäin.

PARITERAPIAPAKETTI

Sinua varten

Joskus askeleet elämän eri poluilla tuntuvat liian raskailta. Voimat saattavat hiipua kesken matkan tai tuntuu, että on eksyksissä. Laillistetut ja kokeneet terapeuttimme auttavat keventämään taakkaasi silloin, kun sitä tarvitset. Meiltä saat aina luotettavasti laadukasta apua, joka sopii parhaiten juuri sinun matkasi varrelle.
Lämpimästi tervetuloa Väestöliiton Terapiapalveluihin.

Tervetuloa videovastaanotolle

Terapeuttiemme vastaanotolle pääsee nyt myös helpolla videoyhteydellä, joka ei vaadi erillisen ohjelman lataamista. Voit varata ajan suoraan verkosta tai puhelinpalvelustamme. Etäterapian aloittaminen ei edellytä lähetettä tai aiempaa terapiasuhdetta. Se sopii niin kertaluontoiseen keskusteluun kuin pidempäänkin terapiaan. Ota yhteyttä, me autamme.

ETÄTERAPIA

Opiskelemaan

Syvennä osaamistasi seksologian perusopinnoilla, jotka antavat valmiudet seksuaalineuvojana työskentelemiseen. Opintoihin kuuluvia aihealueita ovat muun muassa seksologian perusteet, oman seksuaalisuuden kohtaaminen (SAR), fysiologia ja anatomia, seksuaalisuus eri ikävaiheissa, sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moniulotteisuus. Opinnot alkavat lokakuussa 2020.

HAKU ON AUKI
KESKUSTELUAPUA ARKISIIN HUOLIIN

Kotitöiden organisointi, lasten riitely, ongelmat lastenhoitotilanteissa - poikkeustilanne tuo monille perheille haasteita arkeen ja ihmissuhteisiin. Käytännönläheinen keskustelu ammattilaisen kanssa antaa selkeyttä. Yhdessä löydämme vaihtoehtoja arjen ongelmatilanteisiin sekä voimavaroja selvitä eteenpäin.

Perhekoutsi
Slider
Yritetään
yhdessä vielä

Pariterapeuttimme tarjoavat nyt kolmen kerran pakettia, jossa pääsette käsittelemään teille tärkeitä teemoja ja saatte tukea yhteisellä matkalla eteenpäin.

PARITERAPIAPAKETTI
Sinua varten

Joskus askeleet elämän eri poluilla tuntuvat liian
raskailta. Voimat saattavat hiipua kesken matkan
tai tuntuu, että on eksyksissä. Laillistetut ja kokeneet terapeuttimme auttavat keventämään taakkaasi silloin, kun sitä tarvitset. Meiltä saat aina luotettavasti laadukasta apua, joka sopii parhaiten juuri sinun matkasi varrelle.
Lämpimästi tervetuloa Väestöliiton
Terapiapalveluihin.

Tervetuloa videovastaanotolle

Terapeuttiemme vastaanotolle pääsee nyt myös helpolla videoyhteydellä, joka ei vaadi erillisen ohjelman lataamista. Voit varata ajan suoraan verkosta tai puhelinpalvelustamme. Etäterapian aloittaminen ei edellytä lähetettä tai aiempaa terapiasuhdetta.

ETÄTERAPIA
Syvennä osaamistasi ja ymmärrystäsi seksologian perusopinnoilla, jotka antavat valmiuden seksuaalineuvojana työskentelemiseen. Opinnot alkavat lokakuussa 2020.
Opiskelemaan
HAKU ON AUKI
Kotitöiden organisointi, lasten riitely, ongelmat lastenhoitotilanteissa - poikkeustilanne tuo monille perheille haasteita arkeen ja ihmissuhteisiin. Käytännönläheinen keskustelu ammattilaisen kanssa antaa selkeyttä. Yhdessä löydämme vaihtoehtoja arjen ongelmatilanteisiin sekä voimavaroja selvitä eteenpäin.
Perhekoutsi
KESKUSTELUAPUA
ARKISIIN HUOLIIN
Slider

Meille hyvä terapia merkitsee hyviä tuloksia. Hyviä tuloksia sinulle, kun tarvitset apua. Sinun hyvinvointiasi parantava ja tarpeitasi vastaava apu on vahvan ammattitaitomme ydin.

Hyvien tulosten ja vahvan osaamisemme taustalla on Väestöliiton pitkä perinne suomalaisen hyvinvoinnin edistämisessä. Olemme uranuurtajia pariterapian kehittämisessä ja paripsykoterapeuttien ja seksuaalineuvojien koulutuksissa. Ylläpidämme ja kehitämme jatkuvasti palveluidemme laatua myös tuottamamme tutkimuksen kautta, sinun parhaaksesi.

Tutustu terapeutteihimme

Koulutus ja kokemus ovat terapeuttiemme ammattitaidon perusta. Kun kaipaat apua, olet lämpimästi tervetullut meille.
Luotettava ja ihmisläheinen palvelumme ottaa sinut vastaan sellaisena kuin olet. Katso kaikki terapeuttimme täältä

Ansakorpi Tanja

Ansakorpi Tanja

Hahmoterapeutti

Väestöliiton sitaatti

Turvallisuuden kokeminen terapiassa on tärkeää. Kun tunnet olevasi turvassa ja koet voivasi luottaa terapeuttiisi, aukeaa mahdollisuus ottaa askeleita eteenpäin niin terapiassa, kuin elämässäsikin. Haluan tukea sinua siten, että uskallat jakaa kanssani vaikeimmatkin asiat ja tunteet. Tutkitaan yhdessä, kuka sinä olet ja mitä tarvitset.

Varaa aika
Grönqvist Susanne

Grönqvist Susanne

Ratkaisukeskeinen terapeutti, kognitiivinen hypnoterapeutti, ekspressiivinen taideterapeutti
lösningsinriktad terapeut, kognitiv hypnoterapeut, ekspressiv konsterapeut

Väestöliiton sitaatti

Pienin askelin kohti unelmiesi muutosta. Autan sinua löytämään ja saamaan käyttöösi mielesi avaimet, joiden avulla voit paremmin säädellä arjen haaastavia ja paineisia tilanteita, sekä kehon reaktioita. Löydä ongelmiisi uusia näkökulmia voimavarakeskeisesti, luovasti ja ratkaisukeskeisin mielikuvin.

Varaa aika
Vesala Jouko

Vesala Jouko

Pari- ja perhepsykoterapeutti, työnohjaaja

Väestöliiton sitaatti

Terapia on mahdollisuus ymmärtää paremmin itseään ahdistavassa ja muuttuneessa elämäntilanteessa. Kriisi on kehityshaaste sekä yksilölle että parisuhteelle. Ulkopuolisen apu avaa oivaltamaan kriisin syitä ja auttaa löytämään tien eteenpäin niin yksilönä kuin pariskuntanakin. Työskentelymenetelmänäni on eri terapiamenetelmistä integroitu terapiatyö asiakkaan tilanteen mukaan. Keskeisenä on tunnekeskeinen ja psykodynaaminen menetelmä.

Varaa aika

Varaa terapia-aika - Kaikki toimipisteet

1

Valitse toimipiste.

2

Valitse alla olevasta kalenterista
sinulle sopiva hoitomuoto.

3

Valitse kalenterista sinulle
sopiva terapeutti ja ajankohta.

4

Täytä henkilötietosi ja
varaa aika.

HINNASTO

1.1.2020 alkaen.

Huom! Tarkistathan aikaa varatessasi, että sinulla on valitsemasi terapeutin kalenteri esillä.

Terapia, yksilöaika45 min96 €
Terapia, yksilöaika60 min125 €
Terapia, pari-/perheaika90 min171 €
Perhekoutsi-aika45 min69 €
Yksilötyönohjaus 45 min96 € (+ alv)
Yksilötyönohjaus 60 min125 € (+ alv)
Ryhmätyönohjaus (max. 8 hlö)90 min250 € (+ alv)
Eläinavusteinen terapia tai tunnetaitovalmennus, yksilöaika45 min96 €
Eläinavusteinen terapia tai tunnetaitovalmennus, yksilöaika60 min125 €

Huomioitavaa

Kaikkia terapiamuotoja ei ole saatavilla kaikissa toimipisteissä.

Puhelin- ja videovastaanottojen hinta on sama kuin vastaanottokäynneillä toimipisteessä.

Hinnoissa on mukana 16 € palvelumaksu (sisältäen myös Kanta-maksun).

Paikkakuntakohtaisen hinnoittelun löydät kunkin kaupungin sivulta.

Ladataan varauskalenteria...

Varaa aika palveluihin Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta tai tarvitset apua sopivan terapeutin valinnassa, soita ajanvaraukseemme (ark. klo 8.30–11 tai 13–15.30). Puhelimitse voi tiedustella myös mahdollisia akuutti- tai peruutusaikoja.

Ajanvaraus: 09 2280 5267

Väestöliiton bloginosto

Ajattelemme parisuhdeteot usein työläinä ja jotenkin erityisinä temppuina. Pitäisi olla lahjaa, laatuaikaa, tuntitolkulla mahdollisuutta keskustella syvällisesti. Harvalla on tällaisia mahdollisuuksia. Vastaanotollani pariskuntien kanssa pohdimme mitä voisivat olla ne pienet arkiset parisuhdeteot, joita voisi itse toteuttaa ja mitä toivoisi kumppanilta.

Pauliina Flangin blogi: Arjen pienet parisuhdeteot

Lue juttu

Ajankohtaista

23.10.2020

Julkisuudessa esillä oleva tietoturvarikos herättää ymmärrettävästi asiakkaidemme huolen omien arkaluontoisten tietojen turvasta. Käytössämme olevat järjestelmän tietoturvasta löytyy verkkosivuiltamme  tiedote .  Olemme... Lue lisää...

22.10.2020

Julkisuudessa on uutisoitu psykoterapiapalveluita tarjoavaan yritykseen tehdystä tietomurrosta. Murron kohteena ollut järjestelmä on eri, kuin Väestöliiton Terapiapalveluiden käytössä oleva tietojärjestelmä. Käytössämme olevaan tietojärjestelmään ei tietojemme mukaan... Lue lisää...

07.10.2020

Terapiat etänä tai vastaanotolla terapeuttikohtaisesti  Koronatilanteen kiihtyessä suosittelemme terapiaistuntojen siirtämistä etäterapiaksi. Terapiavastaanotolle pääsee silti myös toimipisteeseen – terapeutista riippuen. Voit tiedustella asiaa terapeutiltasi, soittaa ajanvarauspalveluumme... Lue lisää...

Varaa aika