Header

Varaa aika puhelimitse: 09 2280 5267 / ma–pe klo 8.30–15.30    |    Ajanvaraus
Iloiseksi lauantaina 9.11.2019 Helsingissä – Mieskurssi Tony Dunderfeltin kanssa

Iloiseksi lauantaina 9.11.2019 Helsingissä – Mieskurssi Tony Dunderfeltin kanssa

Tämä kurssi on miehille, jotka haluavat oppia ymmärtämään parisuhdetta, naisen psykologiaa ja syventää omia rakastamisen taitojaan.
Nykyään miehiltä vaaditaan hyvin erilaisia asioita kuin menneisyydessä. Talon rakentamisen lisäksi tulisi osata rakentaa parisuhdetta ja syventää rakkautta. Miten pärjätä fiksun ja itsenäisen naisen kanssa? Miten ylläpitää vetovoimaa pitkässä suhteessa? Parisuhteessa tarvitaan nykyään taitoja, joita miehet eivät perinteisesti ole saaneet.
Kurssin teemoja ovat:

• Parisuhteen kolme vaihetta
• Rakkaus ja parisuhde nykyaikana
• Miehenä kehittyminen
• Vetovoiman ylläpitäminen pitkässä parisuhteessa
• Naisen ja miehen seksuaalisuus
• Tyypillisimmät parisuhteen kompastuskivet

Psykologi Tony Dunderfelt on kehittänyt uuden ILOISEKSI näkemyksen rakkaudesta. Se syvästi kaivattu rakkauden valo ja ilo syntyvät ei vaan yhden, vaan kolmen rakkauden auringon kautta: Läheisyys, Vetovoima ja Seksuaalisuus. Tällä kurssilla opiskellaan, miten voi kehittää rakkautta ja yhteistyötä oman rakkaan kanssa.

Aika: Lauantai 9.11.2019, klo 11:00-17:00,
Paikka: Kalevankatu 16 A, Väestöliitto
Kokoontuminen: tapaaminen ulko-ovella
Kurssin hinta: 140 euroa (sis. alv 24%)
Ilmoittautuminen: terapiapalvelut(at)vaestoliitto.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 6.11.2019
Tiedustelut kurssista: Tony Dunderfelt puh. 040 508 9165 tai tony(at)dialogia.fi

Tutustu Tonyn ajatuksiin sivustolla: www.tonydunderfelt.com

Psykologi Tony Dunderfelt on ihmisenä kasvamisen asiantuntija, joka on yli 30 vuoden ajan auttanut suomalaisia ymmärtämään ihmismielen salaisuuksia. Hän on suosittu luennoitsija, valmentaja, parisuhdeterapeutti ja televisiopersoona, joka asiantuntevasti yhdistää alan uusimmat tutkimustulokset käytännön elämän kanssa.

Hänen suosittuja kirjojaan ovat mm. ”Elämänkaaripsykologia”, ”Tunnista temperamentti”, ”Irti tunnekoukuista” ja ”Iloiseksi – Nykyajan parisuhteen huikeat mahdollisuudet”.

Kokemuksia Iloiseksi mieskurssilta

”Kurssi oli suorastaan valaiseva kokemus, vaikka aika skeptinen olin sinne mennessä. Opin monia asioita itsestäni ja suhteestani. Lisäksi sain paljon uusia ajatuksia tulevaisuuteen.” – Lauri 32v.

”Alkuun en edes tiennyt, mistä tarkalleen on kysymys, mutta Tony tiivisti asiat mahtavasti niin, että ne olivat kaikkien ymmärrettävissä. Luottamuksen ja avoimuuden ilmapiiri sai kurssilaiset jakamaan ajatuksiaan ja kokemuksiaan. Tonyn ihailtava läsnäolo, muiden kokemukset, sekä tietysti kurssin aiheiden pohtiminen antoivat hyviä ajatuksia siihen, miten parisuhdetta olisi tulevaisuudessa hyvä miettiä.” – Niko 42v.

”Kunpa joku olisi kertonut minulle näistä asioista jo nuorena! Ei olisi tarvinnut jäädä niin monta kertaa luokalle rakkauden oppikoulussa.” – Jussi 62v.

Varaa aika