Ota yhteyttä

Varaa aika puhelimitse

Varaa aika palveluihin Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta tai tarvitset apua sopivan terapeutin valinnassa, soita ajanvaraukseemme (ark. klo 8.30–15.30). Puhelimitse voi tiedustella myös mahdollisia akuutti- tai peruutusaikoja.

Ajanvaraus: 09 2280 5267

Peruutusehdot

Puhelimitse varatun ajan voi perua vain soittamalla ajanvarausnumeroon 09 2280 5267 viimeistään kaksi arkipäivää aikaisemmin. Ajanvaraus on avoinna ma–pe klo 8:30–15:30.

Nettiajanvarauksesta varatun ajan voi perua sähköpostivahvistuksessa olevasta linkistä viimeistään 48 tuntia aikaisemmin tai puhelimitse ajanvarausnumerosta kaksi arkipäivää aikaisemmin.

Liian myöhään perutuista tai peruuttamatta jätetyistä ajoista perimme täyden käyntimaksun.


Johtava psykoterapeutti

Tarja Santalahti
etunimi.sukunimi(at)vaestoliitto.fi


Laskutus- ja talousasiat

laskutus.oy(at)vaestoliitto.fi


Työpaikat

Etsimme ammatinharjoittajia terapiatyöhön

Väestöliitolla on pitkä perinne ja vahva osaaminen suomalaisten hyvinvoinnin edistämisessä. Olemme yli 70 vuoden ajan tarjonneet monipuolista apua, tukea ja neuvontaa niin yksilöille, pareille kuin perheille.

Väestöliiton Terapiapalvelut tarjoaa laadukasta terapiaa. Meillä on hyvät työtilat tehdä terapiatyötä aivan Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Kalevankatu 16. Tarjoamme kaikki avustavat palvelut ja huomioimme toiveitasi, jotta sinulle jää aikaa tehdä terapiatyötä itsellesi mielekkäällä tavalla.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat Väestöliiton Terapiapalveluiden vt. toimitusjohtajalta Lassi Köpältä sekä johtavalta psykoterapeutilta Tarja Santalahdelta sähköpostitse etunimi.sukunimi@vaestoliitto.fi tai jättämällä soittopyynnön numeroon 09 2280 5267.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Anna palautetta Väestöliiton Terapiapalveluille!

Kerro mielipiteesi palveluistamme ja toiminnastamme. Otamme myös mielellämme vastaan erilaisia kehittämisideoita.
Kaikki palaute auttaa meitä kehittämään toimintaamme ja palveluitamme. Haluamme mahdollisimman hyvin palvella asiakkaitamme.

Varaa aika