Ladataan...

Perhekoutsi – keskusteluapua etäyhteyksillä

Tuntuuko arki haastavalta ja mielessä myllertää sata ajatusta? – Älä jää yksin!
Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne tuo monille perheille haasteita arkeen ja ihmissuhteisiin. Käytännönläheinen keskustelu ammattilaisen kanssa antaa selkeyttä. Yhdessä löydämme vaihtoehtoja, mahdollisuuksia ja sinulle sopivia ratkaisuja. Yksikin keskustelu voi auttaa hankalasta tilanteesta eteenpäin.

Perhekoutsi auttaa löytämään ratkaisuja arjen ongelmatilanteisiin

Perhekoutsi-palvelu toimii video- tai puhelinyhteydellä toiveesi mukaan. Keskustelussa tavoitteena on löytää ratkaisuvaihtoehtoja arjen ajankohtaiseen ongelmatilanteeseen sekä kartoittaa voimavaroja selvitä tilanteesta eteenpäin. Aiheena voi olla esimerkiksi kotitöiden organisointi ja vastuun jakautuminen, ongelmat lastenhoitotilanteissa, riitely, lasten tai aikuisten uniongelmat, tai mikä vain mieltäsi keskusteluhetkellä painaa. Perhekoutsia varten ei tarvita lähetettä eikä aiempaa asiakassuhdetta.

Ajanvaraus ja hinta

Perhekoutsi-keskustelu kestää 45 minuuttia ja se sen hinta on 69 euroa sisältäen alv. 24 %. Palvelusta ei saa Kela-korvausta.
Ajan voi perua ilman kuluja vuorokautta ennen sovittua aikaa. Tämän jälkeen tulevat peruutukset laskutetaan täysimääräisenä.

Apunasi toimivat Väestöliiton Terapia- ja kotipalveluiden ammattilaiset

Perhekoutsi-palvelua tarjoavat Väestöliiton Terapia- ja kotipalvelut Oy:n perhe-, parisuhde- ja kasvatusalan ammattilaiset. Joukossa on mm. perhe- ja pariterapeutteja sekä diplomoitu coach. Työntekijäesittelyt löydät tämän sivun lopusta.

Varaa aika