Header

Varaa aika puhelimitse: 09 2280 5267 / ma-pe klo 8.30-11.00 ja 12.00-15.30    |    Ajanvaraus
Huolman Anne

Huolman Anne

Jos tarvitset uusperheneuvontaa, yksilö-, pari- tai perheterapiaa, olet lämpimästi tervetullut yksin, yhdessä puolisosi, kumppanisi, ex-puolisosi, perheenjäsenesi tai koko perheesi kanssa, sateenkaariparina tai – perheenä vastaanotolleni. Työskentelyni tavoitteena on löytää yhdessä ratkaisuja ja keinoja, jotka auttavat sinua tai teitä eteenpäin elämänkriisi- tai muutoskohdissa sekä voimaan paremmin.

Osaamisalue uusperheneuvonta, parisuhde-, ero- ja perheongelmat, elämänkriisit, lapsettomuus, erityisherkkyys, tunnetyöskentely, liike-elämän ja yrittäjyyden tuntemus.

Työskentelyssäni minulle on tärkeää asiakkaan kohtaaminen, luottamuksen rakentuminen, asiakkaan kokemus hyväksytyksi tulemisesta ja asiakkaan rinnalla kulkeminen. Työskentelyni tavoitteena on löytää yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja ja keinoja, jotka auttavat häntä eteenpäin elämänkriisi- tai muutoskohdissa sekä voimaan paremmin. Tehtävänäni on antaa asiakkaalle tietoa, tukea, työkaluja ja toivoa.
Uusperheneuvonta, yksilö-, pari- ja perheterapia, myös sateenkaariparit ja -perheet. Vastaanotolle voi tulla yksin, yhdessä puolison, kumppanin, ex-puolison, perheenjäsenen tai koko perheen kanssa.

Koulutus perheterapeutti, uusperheneuvoja

Varaa aika