Header

Varaa aika puhelimitse: 09 2280 5267 / ma-pe klo 8.30-11.00 ja 12.00-15.30    |    Ajanvaraus
Törmi Kirsi

Törmi Kirsi

Osaamisalue Yksilö-, pari- ja ryhmäterapia, työnohjaukset ja TRE-ohjaukset yksilöille ja ryhmille. Olen suuntautunut mm. seuraaviin teemoihin: itsetunto ja -arvostus, häpeän työstäminen, läheisriippuvuus ja uhriutuminen (esim. päihderiippuvaisten läheiset, väkivaltaisessa suhteissa elävät), stressi, kehityksellinen trauma ja uupumus. Erityisosaamistani on keho-orientoituneisuus sekä autonomisen hermoston huomioiminen osana toipumisprosessia.

Hahmo- eli gestalt-terapia on humanistinen ja integratiivinen psykoterapian suuntaus, joka painottaa yksilön kokemusta tässä ja nyt -hetkessä. Hahmoterapia toteutuu puheen ohella tarvittaessa myös kokemuksellisten menetelmien avulla. Hahmoterapian ytimessä on asiakkaan ja terapeutin välinen kokonaisvaltainen, arvostava ja ainutlaatuinen dialogi. Käymäni 4-vuotinen koulutusohjelma on EAP:n (European Assosiation of Psychotherapy) ja EAGT:n (European Assosiation of Gestalt Therapy) validoima ja sitoudun ko. järjestöjen sekä Suomen Hahmoterapiayhdistyksen eettisiin sääntöihin. Työnohjaajakoulutukseni nojaa voimavarakeskeiseen ja dialogiseen viitekehykseen, taustalla vaikuttaa vahvasti mm. Jaakko Seikkulan ”Avoin dialogi” -hoitomalli.

Koulutus Hahmoterapeutti/ Clinical Gestalt Psychotherapist (Gestalt Institute of Scandinavia, Tanska), pari- ja seksuaaliterapeutti (Metodi Team), Tunnekeskeisen pariterapian peruskurssi (EFT), TRE-ohjaaja ja mentor, Ihminen tavattavissa mentor, Työnohjaajakoulutus (Dialogic Oy), Tanssitaiteen tohtori (Taideyliopisto)

Vastaanottokielet suomi, englanti

Varaa aika