Header

Varaa aika puhelimitse: 09 2280 5267 / ma-pe klo 8.30-11.00 ja 12.00-15.30    |    Ajanvaraus
Rautavuori Natalia

Rautavuori Natalia

Terapiassa keskitymme ongelmien ratkaisemiseen keskustellen Sinun voimavaroistasi ja etsien tapoja elää parempaa elämää – sellaista, mikä on hyvää ja tärkeää Sinulle itsellesi.

Osaamisalue Seksuaaliongelmat voivat ilmetä monella tavalla, esimerkiksi ahdistuksena, epävarmuutena sekä vaikeuksina kommunikoida kumppanin kanssa. Seksuaaliterapian avulla tuen ja autan sinua vahvistamaan voimavarojasi ja etsimään uusia toimintatapoja.
Minä tarjoan myös ratkaisukeskeistä terapiaa sekä yksilölle että parille. Terapian lähtökohta on siinä, että menneisyyttä ei voi muuttaa, mutta tulevaisuuteen voi vaikuttaa. Terapiaan saapumisen syyt voivat olla esim. stressi, unettomuus, masennus, ahdistuneisuushäiriö, itsetunto-ongelma, ihmissuhdevaikeudet, parisuhdeongelmat, avioero, perhekriisi.
Erikoisalaani ovat olleet kaksikieliset parit ja perheet, vammautuminen, kehitysvammaisuus, autismin kirjo.

У Вас депрессия, стресс, тревожное состояние, проблемы на работе или с партнёром? Вы ищите помощь или поддержку? В этом случае Вы попали по адресу. Я консультирую пары, провожу индивидуальную, супружескую терапию и терапию для пары в процессе развода.
Tакже оказываю услуги сексолога. Сексуальные проблемы и расстройства могут проявляться в Вашей жизни по-разному: в состоянии тревожности и неуверенности в себе, в сложности общения с Вашим партнером. Я провожу терапию, направленную на решение сексуальных проблем.
Терапевтическая помощь на русском и финском языках.

Vastaanottokielet venäjä ja suomi

Varaa aika