Header

Varaa aika puhelimitse: 09 2280 5267 / ma–pe klo 8.30–15.30    |    Ajanvaraus

Etäterapia

Väestöliiton Terapiapalvelut tarjoavat vastaanottoja myös etäpalveluna. Vaihtoehtoina ovat puhelin- ja videovastaanotto. Molemmat vaihtoehdot löytyvät ajanvarauksestamme kaikkiin terapiamuotoihin.

Mikäli haluat muuttaa ennakkoon varaamasi terapiakäynnin etävastaanotoksi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme  09 2280 5267 arkisin klo 8.30–15.30. 

Puhelinvastaanotto

Puhelinvastaanotossa riittää, että sinulla on toimiva puhelin ja paikka, jossa voit rauhassa keskustella. Kuulokkeiden käyttö voi helpottaa pitkässä keskustelussa.

Kun terapia-aikasi alkaa, terapeuttisi soittaa sinulle.

Videovastaanotto

Videovastaanotossa käytämme pääsääntöisesti Viivi-etäterapiaohjelmaa. Tarvitset palvelun käyttämiseen toimivan netti- tai datayhteyden sekä kameran. 

Suosittelemme Viivin käyttöä tietokoneella, mobiililaitteella kuvayhteys on tällä hetkellä heikompi. Tietokoneella sinun ei tarvitse ladata erillistä ohjelmaa, vaan Viivi-istunto aukeaa suoraan verkkoselaimeen.

Saat varausvahvistuksen sähköpostitse, jossa on linkki Viivi-istunnon käynnistämiseksi. Aloita Viivi-istunto klikkaamalla sähköpostitse saamaasi Viivi-linkkiä. Videoyhteys alkaa, kun sekä sinä että terapeutti olette liittyneet Viivi-istuntoon.

Terapeuteillamme voi olla käytössään myös muita videosovelluksia, jolloin saat ohjeet istuntoon liittymiseen suoraan terapeutiltasi.  

Varaa aika