Hyvä ero -pariterapiapaketti

Joskus parisuhde päättyy yrityksistä huolimatta eroon. Lopullinen eropäätös voi olla yhteisesti tehty tai toisen osapuolen välttämättömäksi kokema ratkaisu. Kun yhteistä elämää on jaettu pitkään, on siitä luopuminen ja eteenpäin jatkaminen raskas prosessi. Tunteiden käsittelyn ja surutyön lisäksi siihen liittyy myös monia käytännön asioita, joista kannatta sopia mieluummin yhdessä.

Pariterapeuttimme tarjoavat nyt eroprosessin tueksi kolmen kerran pariterapiapakettia, joiden aikana voidaan käsitellä teille tärkeitä teemoja, jotta mahdollisimman hyvä ero voi toteutua käytännössä. Käsiteltävät teemat tulevat asiakkaan omista tarpeista ja ne voivat olla esimerkiksi:

Huomioittehan, että pariterapia lähtökohtaisesti vaatii pidempää prosessityöskentelyä ja vaikeiden ristiriitojen käsittelyyn voi tarvita useampia käyntejä. Keskustelkaa kumppaninne kanssa etukäteen, oletteko valmiita jatkamaan pariterapiaa kolmen kerran jälkeen, mikäli teille tärkeiden asioiden käsittely jää kesken. Keskustelkaa toiveistanne ensin yhdessä sekä sitten myös terapeuttinne kanssa.

Hinta ja ajanvaraus

Pariterapiapaketin hinta on paikkakunnasta riippumatta 459 € (á 153 €) ja se sisältää 3 x 90 min. pariterapiakäyntiä vastaanotolla tai etäyhteyksin valitsemananne ajankohtana. Alennus on n.10 % (riippuen paikkakunnan hintaluokasta).

Varataksenne terapiapaketin, teidän tulee tehdä ajanvaraus puhelimitse. Näin varmistamme yhdessä teidän tarpeisiinne sopivimman terapeutin löytymisen. Ensimmäinen terapia-aika löytyy useimmiten jo samalta tai seuraavalta viikolta.

Kaikki pariterapeuttimme eivät ole mukana pakettikampanjassa.

Varaa aika puhelimitse: 09 2280 5267  ma–pe klo 8.30–15.30

Tutustu myös: Yritetään yhdessä vielä -pariterapiapaketti

Varaa aika