Yritetään yhdessä vielä -pariterapiapaketti

Moni pariskunta yrittää pitää kriiseilevää suhdetta kasassa pitkään ilman ulkopuolista apua. Joskus kriisi on pinnalla päivittäin, joskus se on pidempään pinnan alla kytevä asia, jonka käsittelyä pyritään välttelemään niin pitkään kuin mahdollista. Lopulta voimat loppuvat ja omat keinot on käytetty.

Onko meillä tästä tilanteesta ulospääsyä vai pitääkö meidän erota?

Siellä missä on halua ja toivoa, siellä on aina myös mahdollisuuksia päästä kriisitilanteesta eteenpäin ja rakentaa parempaa parisuhdetta.

Pariterapeuttimme tarjoavat nyt kolmen kerran pariterapiapakettia, joiden aikana voidaan käsitellä teille tärkeimpiä teemoja, joita voivat olla esimerkiksi:

Huomioittehan, että pariterapia lähtökohtaisesti vaatii pidempää prosessityöskentelyä ja vaikeiden ristiriitojen käsittelyyn voi tarvita useampia käyntejä. Keskustelkaa kumppaninne kanssa etukäteen, oletteko valmiita jatkamaan pariterapiaa kolmen kerran jälkeen, mikäli teille tärkeiden asioiden käsittely jää kesken. Keskustelkaa toiveistanne ensin yhdessä sekä sitten myös terapeuttinne kanssa.

Hinta ja ajanvaraus

Pariterapiapaketin hinta on paikkakunnasta riippumatta 459 € (á 153 €) ja se sisältää 3 x 90 min. pariterapiakäyntiä vastaanotolla tai etäyhteyksin valitsemananne ajankohtana. Alennus on n.10 % (riippuen paikkakunnan hintaluokasta).

Varataksenne terapiapaketin, teidän tulee tehdä ajanvaraus puhelimitse. Näin varmistamme yhdessä teidän tarpeisiinne sopivimman terapeutin löytymisen. Ensimmäinen terapia-aika löytyy useimmiten jo samalta tai seuraavalta viikolta.

Kaikki pariterapeuttimme eivät ole mukana pakettikampanjassa.

Varaa aika puhelimitse: 09 2280 5267  ma–pe klo 8.30–15.30

Varaa aika