Header

Varaa aika puhelimitse: 09 2280 5267 / ma–pe klo 8.30–15.30    |    Ajanvaraus
Haemme palvelupäällikköä lapsiperheiden kotipalveluun Helsinkiin

Haemme palvelupäällikköä lapsiperheiden kotipalveluun Helsinkiin

Innostaako sinua ajatus lapsiperheiden arjen tukemisesta? Nautitko esimiestyöskentelystä, kehittämistyöstä, ja monipuolisesta työnkuvasta? Väestöliiton Terapia- ja kotipalvelut Oy hakee palvelupäällikköä vastaamaan lapsiperheiden arvostamasta Väestöliiton Kotisisar -palvelusta.

Odotamme sinulta:

Arvostamme lisäksi:

Palvelupäällikkö vastaa kotipalvelujen tuottamisesta kunnille, yrityksille ja kotitalouksille sekä toimii kotipalveluohjaajien ja kentällä työskentelevien hoitajien esimiehenä. Palvelupäällikkö osallistuu em. tehtävien lisäksi myös asiakaspalveluun ja toimii kotipalvelun ”sydämenä”. Lopullisessa työnkuvassa huomioidaan hakijan osaaminen ja aiempi työkokemus. Työ on päivätyötä, mutta sisältää myös ajoittain kotoa tehtävää päivystysluonteista ilta- ja viikonlopputyötä.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että koet lapsiperheiden hyvinvoinnin itsellesi merkityksellisenä asiana ja haluat löytää keinoja tukea niin asiakkaitamme kuin arvokkaita työntekijöitämmekin. Työnkuva on laaja ja monipuolinen ja siinä pääset kehittymään ja kehittämään palvelujamme entistä paremmiksi.

Tarjoamme sinulle:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, palkkatoiveesi sekä CV:si 5.2. mennessä järjestelmäämme>>. Työtehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävään valitulta tarkistetaan lain edellyttämä rikostaustaote. Lisätietoja työtehtävästä antaa palvelujohtaja Satu Sepänmaa, p. 020 7995651 tai etunimi.sukunimi(at)vaestoliitto.fi

Väestöliiton Terapia- ja kotipalvelut on keskittynyt yksilöiden ja perheiden hyvinvointia edistäviin palveluihin ja on yksi toimialansa nopeimmin kasvavia yrityksiä. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 2,5 miljoonaa euroa ja se työllistimme noin 170 henkilöä. Terapiavastaanottojen lisäksi yhtiö tarjoaa lapsiperheiden kotipalvelua aputoiminimellään Väestöliiton Kotisisar ja toteuttaa yrityksille suunnattua Perheystävällinen työpaikka -ohjelmaa. Yhtiön omistaa kokonaisuudessaan Väestöliitto ry, joka edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia, seksuaaliterveyttä ja moninaisuuden arvostamista sekä ihmisoikeuksia Suomessa ja maailmalla. Lisätietoja löydät sivuiltamme: kotisisar.fi

Varaa aika